Nyhetsblad januari 2017

Föreningen hade styrelsemöten 23 januari och nästa styrelsemöte är 20 februari.

Ekonomin är mycket god. Föreningens ekonomi är fortsatt mycket god. Kassan är efter ombyggnad av vinden, renovering av fasaden, upprustning av gården och två avgiftsfria månader runt 900 000 kr. Till årsmötet 24 april kommer att ta fram en  långsiktsprognos  för föreningens ekonomi.

Årsmöte 24 april. Måndagen 24 april har vi årsmöte i Stagneliussalen i Hartwickska huset på S:t Paulsgatan 39C. Är det något du vill motionera om, så sänd din motion till Karin Lönnheden karinlonnheden@hotmail.com  före 15 mars så vi hinner få med den i årsmöteshandlingarna, som kommer i början av april. Vill du vara med i den nya styrelsen, som beslutas vid årsmötet, så anmäl ditt intresse till valberedningen – Andreas Koskinas  ‘koskinas.andreas@gmail.com’  eller Johan Mann ‘johan.mann@almega.se’ . Vi behöver alltid förstärkning i styrelsearbetet. När nu föreningens större projekt gått i mål (vinden, gården och fasaden) kommer styrelsearbetet inte att vara någon särskilt betungande uppgift.

Gå med i Gårdsgruppen för att sköta vår fina gård.  Vår fina gård behöver skötas om. Tillsammans med våra tre grannföreningar har vi en gårdsgrupp med egen budget, som sköter gården.   Kerstin Lundgren  kerstinlundgren49@hotmail.com , som bor på nedre botten i vårt hus, är ansvarig för denna gårdsgrupp, men hon behöver hjälp. Kontakta Kerstin om du vill vara med  gårdsgruppen. Gårdsgruppens arbete startar ganska omgående med att försöka få till stånd den lekstuga som beslutades redan förra året. Nya förslag på förbättringar beslutas på gårdsföreningens årsmöte i mars. Sänd gärna dina idéer till Kerstin.

Vindsombyggnaden. Vindsombyggnaden är nu klar och vi kommer att initiera en storstädning av trappuppgång och gångarna på vinden.

Ta bort allt som står i gångarna på vinden. Vi får av brandskyddsskäl inte ha något som står i gångarna på vinden eller i trappuppgången. För att vi ska kunna få städat i gångarna mellan förråden är det också viktigt att det är tomt där. Vi kommer efter 6 februari att forsla bort det som då finns kvar och fakturera den vars material vi måste ta bort. Om man under en kortare tid måste ha något stående i trappuppgång eller i gångarna på vinden skall detta anmälas till styrelsen styrelsen@postsacken11.se

OBS ! stäng ytterdörren ordentligt.  Vänligen se till att ytterdörren stängs ordentligt när du gå in eller ut. Vi vill inte få in några objudna gäster och dörren kärvar ibland på vintern. Dessutom blir det naturligtvis kallt i trappuppgången om dörren är öppen.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>