Nyhetsblad september 2017

Nyhetsblad Postsäcken 11 -   september  2017

Styrelsemöte  20 september.

Bostadsrättsföreningen hade styrelsemöte 20 september och nästa möte är 24 oktober. Vill du ha upp något på dagordningen, kontakta vår styrelseordförande Fredrik Haggren  fredrik.haggren@gmail.com

Vår ekonomi är mycket god

Vår ekonomi är mycket bra. Kassan är efter det att de senaste utgifterna för fasad och vindsombyggnaden är betalda c:a 650 000 kr. Föreningen har normala månader ett positivt kassaflöde – dvs vi får in mer pengar än vi måste betala ut, men utfallet varierar från månad till månad.

Gå med i Gårdsgruppen för att sköta vår fina gård !

Vår fina gård behöver skötas om. Tillsammans med våra tre grannföreningar har vi en gårdsgrupp med egen budget, som sköter gården.  Kerstin Lundgren  kerstinlundgren49@hotmail.com  som bor på nedre botten i vårt hus är ansvarig för denna gårdsgrupp, Kontakta Kerstin med förslag och idéer eller du kanske vill engagera dig själv. Du är välkommen! Gården kan bokas i en pärm i den vita brevlådan på staketet.  Sänd gärna in dina idéer för gården på Facebook gruppen kvarteret Postsäcken.

Gemensam städdag för gården och huset är den 1 oktober kl. 15.00

Gå gärna in på vår hemsida www.postsacken11.se. Hemsidan har nu fått en ny ansvarig – Andreas Koskinas email  koskinas.andreas@gmail.com . Kontakta gärna Andreas om du har synpunkter på hemsidans innehåll.

Städdag

Söndag 1 oktober kl. 15 har vi städdag med gårdssamfälligheten och samtidigt städning av vårt eget hus.  Deltagarna från Postsäcken 11 får avdrag på sin månadsavgift med 500 kr. Det är så klart trevligt och viktigt att så många som möjligt deltar. Vi ska måla, städa tvättstugan, ta in trädgårdsmöbler och plantera blomsterlökar mm. Vi grillar korv och fikar!

Hissfel

Vi har en haft en del fel med vår hiss. Vi har nu beställt reparationsarbete, som vi räknar med skall ta bort dessa problem.

Engagera dig i föreningen

För att vår förening skall må bra behöver många engagera sig i föreningen. En lägenhet i en bostadsrättsförening är en stor investering, men den sköter sig inte själv. Frivilliga behövs. Siktar man på styrelsen nästa år anmäler man sig till valberedningen Karin Lönnheden karinlonnheden@hotmail.com   eller Frida Hallen fridahallen@hotmail.com. Men man kan engagera sig direkt genom att gå med i gårdsgruppen.

Synpunkter på Nyhetsbladet. Har du synpunkter på nyhetsbladet sänd dessa till anders.sch@telia.com

Kalender

∙         Städdag 1 oktober

∙         Styrelsemöte 24 oktober

∙         Styrelsemöte 21 november

 

Styrelsen för Brf. Postsäcken 11

∙         Ordförande Fredrik Haggren  fredrik.haggren@gmail.com

∙         Vice ordförande Hedda Mann hedda.mann@hotmail.com

∙         Sekreterare och revisor Yvette NiIsson   yvettenilsson85@gmail.com

∙         Kassör och redaktör för nyhetsbladet Anders Schüllerqvist anders.sch@telia.com

∙         Gårdsgrupp Kerstin Lundgren  kerstinlundgren49@hotmail.com

∙         Medlemsansvarig  Niclas Josephson niclasjosefsson@yahoo.com

∙         Hemsideansvarig Andreas Koskinas  koskinas.andreas@gmail.com

∙         Suppleant Gunnar Karlsson gunnarekarlssonny@gmail.com

∙        Valberdning: Frida Hallen fridahallen@hotmail.com och Karin Lönnheden karinlonnheden@hotmail.com

______________________________________________________________________________

Redaktör för detta nyhetsblad: Anders Schüllerqvist Stockholmsvägen 82, 122 63 Enskede – e-mail anders.sch@telia.com, telefon +46 8 39 21 76, mobil +46 70 694 2

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>