Nyhetsbrev – Juni 2018

God fortsättning på nationaldagen,
Styrelsen hade sitt sista möte innan sommaruppehåll den 5/6, nästa möte efter sommaren hålls den 28/8. Följande information vill vi dela med oss från detta möte;
Inventering behov av upprustning fönster och balkongdörrar mot gården – vänligen återkoppla
Vi skulle behöva er hjälp med att inventera behovet av att rusta upp balkongdörrar, fönsterbleck samt fönsterkarmar som vetter mot gården. Så ni som har fönster, och eller balkongdörr mot gård, har ni möjlighet att svara på detta mail hur ni ser på behovet för er, dvs tror ni något behöver bytas ut eller är det i så bra skick att lite färg skulle räcka? Efter denna inventering kommer vi gå vidare för se hur behovet är i stort och vilka alternativ som finns.
 
Försäljning av hyreslägenhet
Vi är mycket glada att kunna informera er att vi har sålt hyreslägenheten på bottenplan och gjort en större vinst än vi hade räknat med. Bedömningen var att försäljningen skulle kunna inbringa mellan 3,5 och 4,0 MSEK till föreningen men slutpriset hamnade strax över 4.4 MSEK efter mäklararvodet dragits av. Vi jobbar vidare i enlighet med verksamhetsplanen som presenterades i stämmomaterialet och på stämman, vilket bland annat innebär sänkta avgifter med 10% (som redan kommunicerats) från juli samt att vi amorterar på våra lån. För er som är nyfikna på vem som skötte försäljningen kan vi informera att det var Gabriella Gomez på BoSTHLM (gabriella.gomez@bosthlm.se, 073-9808211).
Föreningens ekonomi
Som tidigare förmedlats är föreningens ekonomi god och i och med den lyckade försäljningen har våra förutsättningar förbättrats ytterligare.
Styrelsesammansättning
I och med att styrelsen numera är fulltalig och vissa personer har lämnat mot att nya har kommit har vi fördelat om lite bland våra ansvarsområden, ni ser nedan vilka roller vi har och vem som besitter varje roll, i trapphuset  kommer ni inom kort finna denna information tillsammans med kontaktuppgifterna.
Ordförande – Fredrik Haggren
Vice Ordförande – Johan Mann (Ny i styrelsen)
Kassör – Anders Schullerqvist
Gårdsfru – Kerstin Lundgren
Hemsida – Gunnar Karlsson
Teknisk förvaltning – Mattias Johansson (Ny i styrelsen)
Medlemsansvarig – Andreas Koskinas
Suppleant – Isabella Råhlen (Ny i styrelsen)
Revisor – Yvette Nilsson
GDPR
Styrelsen och vår förvaltare SBC följer reglerna i enlighet med GDPR och för vidare frågor och information gällande detta ber vi er antingen kontakta styrelsen avseende hantering inom föreningen och SBC gällande deras hantering av information.
Tills vi hörs eller ses önskar styrelsen er alla en riktigt fin sommar.
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>