Nyhetsbrev Postsäcken 11, april 2022

Nyhetsbreven ges ut cirka varannan månad. De skickas ut via e-post och sätts upp på anslagstavlan i trapphuset. Om du inte finns med på e-postlistan eller om du har synpunkter på nyhetsbreven, kontakta Marianne Sundell, marianne_sundell@hotmail.com.

 

Vill du ha upp något på dagordningen till nästa styrelsemöte, den 2 maj, kontakta styrelsen brfpostsacken11@gmail.com.

Reservera den 11 maj, då det är dags för årets föreningsstämma! Ta chansen att påverka hur nästa års styrelse ska se ut och varför inte gå med själv? Kallelse kommer.

 

Tvättstugan: Värmen i torkskåpet i har varit ojämn. Vitvarutekniker har tittat på det, men har inte hittat något fel.

Porten slår periodvis igen för hårt, men andra gånger går den inte igen alls. BeWe Fastighetsservice har försökt lösa problemet flera gånger. Nu står det klart att porten har spruckit, varför styrelsen kommer att se till att den renoveras.

En del boende har problem med sina handdukstorkar, som inte blir varma. Vi tittar på detta tillsammans med BeWe Fastighetsservice.

Under det kommande verksamhetsåret behöver vi se över balkongerna, eftersom en del av dem behöver renoveras.

 

Vår fina gård, som vi har tillsammans med våra tre grannföreningar, måste skötas om! Kontakta Marianne Sundell marianne_sundell@hotmail.com, som är vår förenings representant i Gårdsgruppen, om du vill engagera dig i gårdens skötsel.

Gå gärna med i Facebook-gruppen Kvarteret Postsäckens Gårdsgrupp!

Den 24 april med start kl 14 har vi vårstädning i kvarteret Postsäcken. Vi gör gården fin inför den varma säsongen, samtidigt som vi fixar med sådant som behöver åtgärdas i vår egen trappuppgång. Gårdsgruppen bjuder på fika och grillad korv. Passa på att göra en insats för vår gemensamma inne- och utemiljö och samtidigt lära känna grannarna på gården!

Våra gemensamma trivsel- och ordningsregler finns i den vita brevlådan på gården, på anslagstavlan i porten och på hemsidan. Observera att det åligger bostadsrättshavaren att informera sina gäster och andrahandsboende om vilka regler som gäller.

OBS att korttidsuthyrning, till exempel Airbnb, enligt föreningens stadgar får ske i den utsträckning styrelsen beslutar. Det är alltså viktigt att informera styrelsen innan man hyr ut.

Föreskrifter gällande ombyggnad och renovering finns på föreningens hemsida http://postsacken11.se/wordpress/wp-content/uploads/2014/01/Bygga-om-och-renovera.pdf.

Om ni behöver göra nya nycklar, kontakta först styrelsen via e-post brfpostsacken11@gmail.com. Nycklar beställs från AB Hornsplans Låsservice, Ringvägen 17.

Passersystemet: Porttelefonen är avstängd mellan kl 22:00 och 07:00. Passerbrickorna fungerar dock dygnet runt.

Ändringar av boendes uppgifter gällande passersystemet kommer att meddelas av styrelsen till AB Hornsplans Låsservice en gång i kvartalet. Om ni vill anmäla ändring, kontakta styrelsen via e-post brfpostsacken11@gmail.com.

 

Fel i huset rapporteras till Sanna Lüning, 71sann@gmail.com.

Teknisk förvaltare: BeWe Fastighetsservice AB, telefon 08-641 30 04 eller             e-post felanmalan@bewe.nu.

Fastighetsjour: Vid akuta problem (till exempel omfattande vattenläcka eller elfel) vardagar kl 16:00-07:00, helger kl 00:00-24:00, kontakta Dygnet Runt,         jourtelefon 08-18 70 00.

 

Hemsida: www.postsacken11.se

 

E-post: brfpostsacken11@gmail.com

Styrelsen för Brf. Postsäcken 11:

 

 

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>