Nyhetsbrev Postsäcken 11, 30 augusti 2021

Nästa styrelsemöte är den 20/9. Vill du ha upp något på dagordningen, kontakta ordförande Filippa Markai filippa.markai@gmail.com.

Varmvattnet har för en del boende varit i varmaste laget den senaste tiden. Detta beror på fel i styrningsutrustningen och den kommer sannolikt behöva bytas ut.

Vår fina gård, som vi har tillsammans med våra tre grannföreningar, måste skötas om! Kontakta Marianne Sundell marianne_sundell@hotmail.com, som är vår förenings representant i Gårdsgruppen, om du vill engagera dig i gårdens skötsel.

Gå gärna med i Facebook-gruppen Kvarteret Postsäckens Gårdsgrupp!

Råttor på gården har tyvärr blivit ett problem under sommaren. Anticimex har satt ut fällor med råttgift. De har även undersökt källare/soprum för att säkerställa att inga råttor har tagit sig in i fastigheten. Hittills har det inte synts spår av råttor inomhus.

Gemensam rensning bland växtligheten på gården sker söndagen den 5 september kl 15:00. Det är även fritt fram att rensa vid andra tidpunkter för den som vill, redskap och säckar finns i boden.

Bokning av bord på gården görs genom att skriva i kalendern i den vita brevlådan på gården. Ange ditt namn och telefonnummer, ”brf Postsäcken 11”, vilket/vilka bord du vill boka samt under vilken tid. Du kan boka upp till 3 bord samtidigt under högst 6 timmar.

Våra gemensamma trivsel- och ordningsregler finns i den vita brevlådan på gården, på anslagstavlan i porten och på hemsidan. Observera att det åligger bostadsrättshavaren att informera sina gäster och andrahandsboende om vilka regler som gäller.

OBS att korttidsuthyrning, till exempel Airbnb, enligt föreningens stadgar får ske i den utsträckning styrelsen beslutar. Det är alltså viktigt att informera styrelsen innan man hyr ut.

 Nycklar

Om ni behöver göra nya nycklar, kontakta först styrelsen via e-post brfpostsacken11@gmail.com. Nycklar beställs från AB Hornsplans Låsservice, Ringvägen 17.

Passersystemet

Porttelefonen är avstängd mellan kl 22:00 och 07:00. Passerbrickorna fungerar dock dygnet runt.

Ändringar av boendes uppgifter gällande passersystemet kommer att meddelas av styrelsen till AB Hornsplans Låsservice en gång i kvartalet. Om ni vill anmäla ändring, kontakta styrelsen via e-post brfpostsacken11@gmail.com.

 

Fel i huset rapporteras till Sanna Lüning, 71sann@gmail.com.

Teknisk förvaltare: BeWe Fastighetsservice AB, telefon 08-641 30 04.

 

 E-post: brfpostsacken11@gmail.com

 

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>