Nyhetsbrev Postsäcken 11, 17 januari 2022

Nyhetsbreven ges ut cirka varannan månad. De skickas ut via e-post och sätts upp på anslagstavlan i trapphuset. Om du inte finns med på e-postlistan eller om du har synpunkter på nyhetsbreven, kontakta Marianne Sundell, marianne_sundell@hotmail.com.

Vill du ha upp något på dagordningen till nästa styrelsemöte, den 7 februari, kontakta ordförande Filippa Markai filippa.markai@gmail.com.

Rensning bland cyklar pågår. Vi har börjat med cykelförrådet i källaren. Brev om detta har gått ut till alla boende. När det gäller cyklarna utomhus planeras en cykelrensning som samordnas med föreningarna som vi delar gård med.

Städning av tvättstugan faller huvudsakligen på oss boende som använder den. Det handlar bland annat om att torka rent i tvättmedelsfacken och att ta bort luddet i torktumlaren. Kort sagt: Lämna tvättstugan i det skick du önskar finna den! Mer utförlig information finns på anslag i tvättstugan.

Vår fina gård, som vi har tillsammans med våra tre grannföreningar, måste skötas om! Kontakta Marianne Sundell marianne_sundell@hotmail.com, som är vår förenings representant i Gårdsgruppen, om du vill engagera dig i gårdens skötsel.

Gå gärna med i Facebook-gruppen Kvarteret Postsäckens Gårdsgrupp!

Råttor på gården blev ett problem under sommaren. Anticimex har satt ut fällor med råttgift och hittills har detta varit framgångsrikt.

Våra gemensamma trivsel- och ordningsregler finns i den vita brevlådan på gården, på anslagstavlan i porten och på hemsidan. Observera att det åligger bostadsrättshavaren att informera sina gäster och andrahandsboende om vilka regler som gäller.

OBS att korttidsuthyrning, till exempel Airbnb, enligt föreningens stadgar får ske i den utsträckning styrelsen beslutar. Det är alltså viktigt att informera styrelsen innan man hyr ut.

Föreskrifter gällande ombyggnad och renovering finns på föreningens hemsida http://postsacken11.se/wordpress/wp-content/uploads/2014/01/Bygga-om-och-renovera.pdf.

Om ni behöver göra nya nycklar, kontakta först styrelsen via e-post brfpostsacken11@gmail.com. Nycklar beställs från AB Hornsplans Låsservice, Ringvägen 17.

Passersystemet: Porttelefonen är avstängd mellan kl 22:00 och 07:00. Passerbrickorna fungerar dock dygnet runt.

Ändringar av boendes uppgifter gällande passersystemet kommer att meddelas av styrelsen till AB Hornsplans Låsservice en gång i kvartalet. Om ni vill anmäla ändring, kontakta styrelsen via e-post brfpostsacken11@gmail.com.

Fel i huset rapporteras till Sanna Lüning, 71sann@gmail.com.

Teknisk förvaltare: BeWe Fastighetsservice AB, telefon 08-641 30 04 eller             e-post felanmalan@bewe.nu.

Fastighetsjour: Vid akuta problem (till exempel omfattande vattenläcka eller elfel) vardagar kl 16:00-07:00, helger kl 00:00-24:00, kontakta Dygnet Runt,         jourtelefon 08-18 70 00.

 E-post: brfpostsacken11@gmail.com

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>